(ВІДЕО) Сергій Дейнеко відвідав поранених прикордонників та побажав їм якнайшвидше одужати

НАЗАД
17 квiтня 2022 17:09

Днями Голова Державної прикордонної служби України відвідав поранених прикордонників, які перебувають на лікуванні у військово-медичному клінічному центрі Держприкордонслужби.

Охоронці кордону мужньо боронять державу від ворога, не шкодуючи власного здоров’я та життя, тож усвідомлювати увагу до їхньої безцінної роботи сьогодні, коли вони опинилися на лікарняних ліжках і не можуть стояти поруч із побратимами – вартує багато.

Сергій Дейнеко вручив охоронцям рубежу відомчі відзнаки за мужність в охороні державного кордону та у невимушеній обстановці поспілкувався з хлопцями. Говорили про сім’ї, про те як найкраще подбати про безпеку рідних та близьких, про допомогу відомства родинам прикордонників.

Очільник Держприкордонслужби побажав бійцям якнайшвидшого одужання та повернення до строю для захисту країни і відновлення контролю над кордоном.

Хлопці запитували про найсвіжіші новини з передової, згадали бійців, які вже ніколи не повернуться додому та разом з тим, пообіцяли після відновлення завершити їх справу на благо Незалежної України.

Окрему особливу увагу керівник прикордонного відомства приділив лікуванню та реабілітації поранених. Це питання він предметно обговорив з керівництвом та лікарським складом медичного закладу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси